Μητσοτάκης: Μαχόμαστε τον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη και όχι στα λόγια

Η σκέψη μας στους πιο αδύναμους συμπολίτες μας και τους ένστολους - Το πασχαλιάτικο μήνυμα Μητσοτάκης

«Μαχόμαστε απέναντι στον ακροδεξιό φασισμό στην πράξη και όχι στα λόγια όπως κάνουν δυστυχώς κάποια κόμματα της αντιπολίτευσης», σημειώνει μεταξύ άλλων ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στην καθιερωμένη κυριακάτικη του ανάρτηση στο Facebook.

Αναλυτικότερα, αφού πρώτα αναφέρεται στην «προκήρυξη από τον Άρειο Πάγο των 31 τελικά κομμάτων που θα συμμετάσχουν στην αναμέτρηση, αφήνοντας εκτός τους Σπαρτιάτες με το σκεπτικό ότι ο πραγματικός ηγέτης του κόμματος είναι ο έγκλειστος στις φυλακές, μέλος της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης», στη συνέχεια υπογραμμίζει πως «αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί αυτό επιτεύχθηκε μέσα από τις νομοθετικές ρυθμίσεις τις οποίες εμείς ψηφίσαμε και τα υπομνήματα που καταθέσαμε».

O Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει επίσης μνεία και στον αυτοκινητόδρομο της Κεντρικής Ελλάδα Ε65, στο πρόγραμμα πολιτικής προστασίας ΑΙΓΙΣ και στην προετοιμασία για την πρόληψη και αντιμετώπιση πυρκαγιών. Ακόμη στο πρόγραμμα πρόληψης για τον καρκίνο του τραχήλου της μήτρα. Αλλάζοντας θέμα περνά στην «κάρτα του αγρότη», στη συνέχεια σε θέματα από το χώρο της εκπαίδευσης αλλά και στην οικονομία και τα εισοδήματα, την έναρξη λειτουργίας του συστήματος ανέπαφων πληρωμών στις αστικές συγκοινωνίες με τραπεζική κάρτα και την κατάθεση τροπολογίας για την έκτακτη χρηματοδότηση του ΟΣΕ προς ενίσχυση του επιπέδου ασφάλειας στο σιδηροδρομικό δίκτυο της χώρας. «Αντίστροφα μετράμε πλέον για τις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου», επισημαίνει ο πρωθυπουργός ολοκληρώνοντας την ανάρτηση του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι