Μόσχα-κορονοϊός: Αιτήσεις για τον εμβολιασμό ατόμων άνω των 60 από αύριο

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Ο Δήμος της Μόσχας αρχίζει από αύριο να δέχεται αιτήσεις για τον εμβολιασμό ανθρώπων άνω των 60 ετών κατά της COVID-19, δήλωσε σήμερα ο δήμαρχος της ρωσικής πρωτεύουσας Σεργκέι Σομπιάνιν. Χθες, ο Ρώσος υπουργός Υγείας Μιχαήλ Μουράσκα δήλωσε ότι η χρήση του ρωσικού εμβολίου Sputnik V εγκρίθηκε για ανθρώπους άνω των 60 ετών, αλλά και για τα άτομα μεγαλύτερης ηλικίας.

«Το ρωσικό υπουργείο Υγείας ενέκρινε την χρήση του εμβολίου Sputnik V κατά της COVID-19 για τους ηλικιωμένους πολίτες. Αυτό είναι πολύ καλό. Επειδή οι ηλικιωμένοι, είναι η ομάδα ανθρώπων που αντιμετωπίζουν το μεγαλύτερο κίνδυνο και έχουν δεχτεί σκληρό πλήγμα από την ασθένεια. Από τη Δευτέρα, θα αρχίσουμε να δεχόμαστε τις αιτήσεις τους για εμβολιασμό» έγραψε ο δήμαρχος στο ιστολόγιο του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι