Μποτιλιάρισμα στην Πάρνηθος – Σε αναστροφή υποχρεώνει η Τροχαία

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Σε διακοπή κυκλοφορίας στην λεωφόρο Πάρνηθος προχώρησε η Τροχαία, λόγω αυξημένης κίνησης, καθώς το χιόνι εξακολουθεί να κλείνει λωρίδες κυκλοφορίας, αλλά ο κόσμος ξεκίνησε για εκδρομή.

Οπως έγινε γνωστό από την ΓΑΔΑ, η κυκλοφορία διακόπηκε στο ρεύμα κυκλοφορίας προς καζίνο σε τρία σημεία, και συγκεκριμένα στο ύψος του τελεφερίκ, στον ΟΤΕ, και στην συμβολή με την οδό Φιλίας των Λαών. Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ, στην απόφαση αυτή προχώρησε η Τροχαία για λόγους ασφαλείας, καθώς λειτουργεί ακόμα μόνον μια λωρίδα στην λεωφόρο Πάρνηθος και παρατηρήθηκε μεγάλο μποτιλιάρισμα από τους κατοίκους της πρωτεύουσας που βγήκαν για εκδρομή λόγω του καλού καιρού. Στα τρία προαναφερόμενα σημεία γίνεται αναστροφή των οχημάτων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι