Νέα Αριστερά: Να μη φορολογείται ούτε ένα ευρώ φιλοδωρήματος

Νέα Αριστερά: Να μη φορολογείται ούτε ένα ευρώ φιλοδωρήματος

Τροπολογία της Νέας Αριστεράς προτείνει να είναι αφορολόγητο το σύνολο των φιλοδωρημάτων  και όχι μόνο τα 300 ευρώ μηνιαίως που ανακοίνωσε η κυβέρνηση.

«Το φιλοδώρημα είναι ένα σημαντικό τμήμα του εισοδήματος αυτών των χαμηλόμισθων και σκληρά εργαζόμενων. Ο κ. Μητσοτάκης αποφάσισε να ανοίξει μέτωπο με αυτούς τους εργαζόμενους και να φορολογήσει τα φιλοδωρήματα.  Αλήθεια κ. Μητσοτάκη, δεν σας ενοχλούν τα δισεκατομμύρια στα σούπερ μάρκετ και στην ενέργεια για να τα φορολογήσετε; Τα φιλοδωρήματα των εργαζόμενων σας πείραξαν;» αναφέρει η Νέα Αριστερά και ζητεί από όλους τους βουλευτές να υπερψηφίσουν την τροπολογία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx