Νέα ένταση στην Πατησίων – Παραμένουν νεαρά άτομα στην ΑΣΟΕΕ

Νέα ένταση στην Πατησίων – Παραμένουν νεαρά άτομα στην ΑΣΟΕΕ

Νέα ένταση προκλήθηκε πριν από λίγη ώρα στην Πατησίων, όταν αστυνομικές δυνάμεις βγήκαν από τον προαύλιο χώρο του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (πρώην ΑΣΟΕΕ) και δέχτηκαν αντικείμενα από ομάδα νεαρών που ήταν έξω.

Στον προαύλιο χώρο του πανεπιστημίου παραμένουν νεαρά άτομα που έχουν αναρτήσει πανό, ενώ η Πατησίων είναι κλειστή. Εν τω μεταξύ, σε νοσοκομείο διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ ,νεαρή με αναπνευστικό πρόβλημα λόγω των δακρυγόνων, που έκανε χρήση η αστυνομία κατά τα επεισόδια που ξέσπασαν νωρίτερα στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο. μεταξύ ομάδας νεαρών και αστυνομικών.

Σημειώνεται ότι η αστυνομία, κατά τη διάρκεια επιχείρησης που πραγματοποίησε χθες το πρωί σε εσωτερικούς χώρους της ΑΣΟΕΕ, βρήκε, μεταξύ άλλων, κοντάρια, κράνη, κουκούλες, μάρμαρα και πέτρες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι