Νέα κατολίσθηση στην Κόρινθο – Ξανάκλεισε ο Ισθμός

Νέα κατολίσθηση στην Κόρινθο – Ξανάκλεισε ο Ισθμός

Ξανάκλεισε ο Ισθμός της  Κορίνθου λόγω νέας κατολίσθησης στο πρανές, κάτω από τη γέφυρα από την οποία περνάει το τρένο. Από την Παρασκευή σταμάτησε πάλι η διέλευση πλοίων. Με τόσο συχνές κατολισθήσεις, οι ειδικοί ανησυχούν μήπως συμβεί κατολίσθηση την στιγμή της διέλευσης κάποιου σκάφους.

Τον περασμένο Απρίλιο ο πρωθυπουργός, επισκεπτόμενος την περιοχή, είχε δηλώσει: «Μετά από πάρα πολλά χρόνια γίνεται μία ουσιαστική παρέμβαση στη διώρυγα, ύψους 9 εκατομμυρίων, Είναι μία αναγκαία παρέμβαση προκειμένου να εξασφαλιστεί και η ασφάλεια της διέλευσης από τη Διώρυγα. Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι είναι ένα έργο του 19ου αιώνα, το οποίο εγκαινιάστηκε από τον Χαρίλαο Τρικούπη. Και ήρθε η ώρα τον 21ο αιώνα να γίνουν οι απαραίτητες παρεμβάσεις»

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι