Νεκρή 65χρονη στα Καλάβρυτα μετά από εμβολιασμό – Τι φαίνεται να φταίει

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Έχασε τη ζωή της 65χρονη γυναίκα στα Καλάβρυτα, λίγα μόλις λεπτά αφού έλαβε τη δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του Covid-19. Δεν είναι ακόμα ξεκάθαρη η αιτία θανάτου, με τις πρώτες πληροφορίες να κάνουν πάντως λόγο για αλλεργικό σοκ. Η 65χρονη γυναίκα, όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, κατέρρευσε κατά τη διάρκεια της προβλεπόμενης αναμονής μετά τον εμβολιασμό.

Στο Γενικό Νοσοκομείο Καλαβρύτων επικρατεί αναστάτωση, καθώς σύμφωνα με  πληροφορίες οι γιατροί επιχείρησαν δίχως επιτυχία να βοηθήσουν την κατάσταση. Όπως έγινε γνωστό το σκεύασμα που έλαβε η 65χρονη ήταν αυτό της Pfizer. Ο θάνατός της ελέγχεται, εάν είχε πραγματικά σχέση με τη δεύτερη δόση του εμβολίου ή όχι. Το περιστατικό συνέβη το μεσημέρι της Παρασκευής.

Η άτυχη γυναίκα δεν είναι η πρώτη στην Ελλάδα που ο θάνατός της έχει συμβεί αμέσως μετά από εμβολιασμό. Έχουν σημειωθεί στο παρελθόν κι άλλα τέτοια περιστατικά, αλλά εάν το σενάριο της αλλεργικής αντίδρασης είναι αληθές θα πρόκειται για τον πρώτο τέτοιο θάνατο στη χώρα μας. Φαίνεται επίσης να είναι ο πιο “γρήγορος” θάνατος στην Ελλάδα, μετά από χορήγηση δόσης του εμβολίου.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι