Νεκροί από πυροβολισμούς βρέθηκαν μητέρα και γιος σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη

Νεκροί από πυροβολισμούς βρέθηκαν μητέρα και γιος σε διαμέρισμα στην Ηλιούπολη

Θρίλερ με δυο νεκρούς στην Ηλιούπολη.

Νεκροί από πυροβολισμό βρέθηκαν μητέρα και  γιος σε διαμέρισμα πρώτου ορόφου στην Ηλιούπολη.

Οι νεκροί στο διαμέρισμα στην Ηλιούπολη είναι μια γυναίκα γύρω στα 60 και ο γιος της περίπου 35 ετών, οι οποίοι βρέθηκαν να έχουν πυροβοληθεί, ενώ στο χώρο αλλά όχι σε κοντινή απόσταση βρέθηκε μια καραμπίνα. Έτσι οι αρχικές εκτιμήσεις πως ο γιος σκότωσε τη μάνα και στη συνέχεια αυτοκτόνησε μπορεί να μην είναι βάσιμες καθώς δεν έχει αποκλειστεί το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας,.

Το τραγικό περιστατικό έγινε αντιληπτό από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου που βρίσκεται στην οδό Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη, ενώ μητέρα και γιος είχαν να δώσουν σημεία ζωής από την περασμένη Πέμπτη.

Πηγή newsit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι