Νεκροί και τραυματίες σε πανηγυρισμούς στην Ιταλία

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Αν και πολλοί αναλογίζονται πόσα κρούσματα θα απλώσει το Euro στην Ευρώπη, κάποιοι ήδη έχασαν πρόωρα την ζωή τους στην Ιταλία, εν μέσω πανηγυρισμών. Στη Σικελια ένας νέος 22 ετών σκοτώθηκε σε μετωπική σύγκρουση, καθώς έτρεχε να προλάβει τους πανηγυρισμούς και ένας άλλος έπεσε νεκρός από πυρά αγνώστου.

Ο δράστης, όπως εκτιμά η τοπική αστυνομία, μάλλον εκμεταλλεύθηκε την ευκαιρία των πανηγυρισμών για να εκτελέσει “συμβόλαιο θανάτου”.  Και το κακό δεν σταματά εκεί. Tο θύμα του μαφιόζικου χτυπήματος είχε μαζί του την 6χρονη ανιψιά του, που δυστυχώς έφαγε κι εκείνη μια σφαίρα και νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Στο Μιλάνο εν τω μεταξύ τραυματίσθηκαν 15 άτομα, τα τρία από αυτά σοβαρά, κυρίως από πυροτεχνήματα. Ένας από τους τραυματίες έχασε τρία δάχτυλα, καθώς το πυροτέχνημα έσκασε στα χέρια του.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι