Ο Μπακογιάννης αντιδρά για την άδεια Γιωτόπουλου από τις φυλακές

Ο Μπακογιάννης αντιδρά για την άδεια Γιωτόπουλου από τις φυλακές

Την έντονη αντίδραση του δημάρχου Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη προκάλεσε η είδηση ότι ο αρχηγός της 17 Νοέμβρη, Αλέξανδρος Γιωτόπουλος πήρε τριήμερη άδεια από τις φυλακές Κορυδαλλού.

Το θέμα μάλιστα έγινε γνωστό την Παρασκευή (15/07), δύο μέρες αφότου επέστρεψε στη φυλακή από την άδεια. Να σημειωθεί ότι στις 14 Ιουλίου συμπληρώθηκαν 30 χρόνια από τη δολοφονία του Θάνου Αξαρλιάν από την οργάνωση. Με ανάρτησή του στα social media, o κ. Μπακογιάννης αφού εκφράζει την έκπληξή του για το θέμα, απαιτεί «εξηγήσεις δημόσια και ξεκάθαρα».

«Δόθηκε άδεια τριήμερη στον αρχηγό της 17 Νοέμβρη; Εν κρυπτώ; Δηλαδή, τουλάχιστον αμήχανα; Και μάλιστα στην επέτειο της δολοφονίας του Θάνου Αξαρλιάν; Ισχύει; Απαιτούνται εξηγήσεις δημόσια και ξεκάθαρα»  τονίζει χαρακτηριστικά.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι