Ο οξυθυμος οδηγός λέει ότι για τον καβγά έφταιγε ο πρώην δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς

Ο οξυθυμος οδηγός λέει ότι για τον καβγά έφταιγε ο πρώην δήμαρχος Βαγγέλης Μπουρνούς

Χθες προβλήθηκε ένα βιντεο που έδειχνε τον πρώην δήμαρχο Βαγγέλη Μπουρνούς να τρώει ξύλο από οργισμένο οδηγό ΙΧ και εν συνεχεία, καθώς ο θυμωμένος οδηγός αποχωρεί, φαίνεται ο κ. Μπουρνούς να μπαίνει μπροστά για να τον σταματήσει, αλλά εκείνος να πατάει γκάζι με κίνδυνο να πατήσει τον πολιτικό. Ο Βαγγέλης Μπουρνούς δήλωσε ότι η επίθεση ήταν απρόκλητη και ότι ο άλλος οδηγός “τρελάθηκε”. Ομως από το περιβάλλον του οργίλου οδηγού δίνουν άλλη εικόνα για το επεισόδιο. Οι δύο άνδρες έχουν αλληλομηνυθεί και το θέμα μάλλον θα διαλευκανθεί στα δικαστήρια.

Πιο ειδικά, ο κ. Μπουρνούς είχε πει χθες ότι οδηγούσε κανονικά και θεωρώντας κάποια στιγμή ότι ένα γκρι αυτοκίνητο είχε κόψει ταχύτητα για να στρίψει αριστερά, το προσπέρασε από δεξιά και τον έπιασε το φανάρι οπότε εκεί στάθηκε και περίμενε. Τότε ο οδηγός του γκρι ΙΧ βγήκε έξω και του είπε ότι κακώς έκανε προσπέραση από δεξιά και ότι είναι αστυνομικός, ο κ. Μπουρνούς του ζήτησε ταυτότητα, και τότε (σύμφωνα με τον πρώην δήμαρχο) ο οργίλος οδηγός του γκρι ΙΧ άρχισε να κλοτσάει το όχημα του Μπουρνούς και να βρίζει. Όταν κατέβηκε ο κ. Μπουρνούς από το δικό του ΙΧ, ο άλλος οδηγός άρχισε να τον χτυπάει.

Από το περιβάλλον του οδηγού του γκρι ΙΧ σήμερα δόθηκε άλλη εικόνα. Χωρίς να δικαιολογούν τις ενέργειες του άνδρα που χτύπησε τον πρώην δήμαρχο, λένε ότι τίποτα δεν έγινε απρόκλητα. «Ο Βαγγέλης Μπουρνούς βγήκε από ένα στενό και ο οδηγός του γκρι ΙΧ κατέβαινε τον κεντρικό δρόμο. Ο δήμαρχος βγήκε στην μέση του δρόμου και το γκρι όχημα φρέναρε και τον απέφυγε. Ο κ. Μπουρνούς ξεκίνησε σπινάροντας, χτύπησε το ασημί αυτοκίνητο και πήγε να φύγει κιόλας. Τον χτύπησε δεξιά στον καθρέφτη, στην πόρτα και στο φτερό. Από τα δεξιά του γκρι ΙΧ δεν χωρούσε τίποτα, ούτε αυτός χωρούσε», αναφέρει το περιβάλλον του οδηγού.

Όπως υποστηρίζει το περιβάλλον του οδηγού, δεν θα είχε συμβεί το παραμικρό, αν ο 59χρονος πολιτικός έκανε δήλωση για το ατύχημα που του καταλογίζουν. «Χτύπησε το αυτοκίνητο, έφυγε και τον έπιασε το φανάρι. Είχε αυτοκίνητο μπροστά του οπότε αναγκαστικά σταμάτησε. Ο κύριος Μπουρνούς είχε το «Ν» και ο οδηγός θεώρησε ότι είναι νέος, κατέβηκε από το αυτοκίνητο και πριν προλάβει να πει κάτι, ο δήμαρχος και ο ένας άλλος άνδρας άρχισαν τον βρίζουν αισχρά, να μιλάνε άσχημα για την οικογένεια του, για το παιδί του, για όλους», συμπλήρωσε το περιβάλλον του οδηγού.

Πάντως, ο κ. Μπουρνούς τονίζει πως δέχτηκε απρόκλητη επίθεση και πως όταν αποφάσισε να καλέσει την αστυνομία, ο οδηγός μπήκε στο αυτοκίνητό του και τον παρέσυρε. Αυτόπτες μάρτυρες του επεισοδίου προσπαθούσαν να συγκρατήσουν τον θερμόαιμο οδηγό και να απομακρύνουν τον κύριο Μπουρνούς, που στο βίντεο φαίνεται να δέχεται χτυπήματα.

Άτομο από το απέναντι πεζοδρόμιο στη Λεωφόρο Μαραθώνος, πρόλαβε να τραβήξει τα τελευταία δευτερόλεπτα του επεισοδίου, που σημειώθηκε έξω από τα ΚΤΕΛ του Γέρακα.

«Όλοι έχουμε εμπλακεί σε ατύχημα, σταματάς, λες συγγνώμη, κάνεις την δήλωση και τέλος. Δεν δικαιολογείται η συμπεριφορά του οδηγού του ασημί αυτοκινήτου και δεν είναι παράδειγμα προς μίμηση αλλά ούτε η συμπεριφορά του δημάρχου ήταν η σωστή. Το ζήτημα έχει πάρει την νομική οδό», είπε το περιβάλλον του οδηγού προσθέτοντας ότι αμφιβάλλουν αν το αυτοκίνητο του έχει ασφάλεια, και το χαρακτήρισαν «ένα χρέπι ήταν, ένα κινούμενο χρέπι με “Ν” πίσω», προσθέτοντας ότι αμφιβάλλουν αν ήταν και δικό του. Είναι ντροπή να κυκλοφορεί με τέτοιο αυτοκίνητο», λέει το περιβάλλον του νευρικού οδηγού.

Πηγή: newsit.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι