Ο Πούτιν υποδέχθηκε τον Άσαντ στη Μόσχα σε επίσκεψη–έκπληξη

Ο Πούτιν υποδέχθηκε τον Άσαντ στη Μόσχα σε επίσκεψη–έκπληξη
TOPSHOT - Russian President Vladimir Putin meets with Syrian President Bashar al-Assad at the Kremlin in Moscow on September 13, 2021. (Photo by Mikhail KLIMENTYEV / SPUTNIK / AFP) (Photo by MIKHAIL KLIMENTYEV/SPUTNIK/AFP via Getty Images)

Η συνάντηση των Βλαντίμιρ Πούτιν και Μπασάρ αλ Άσαντ έγινε την Τετάρτη, σύμφωνα με το Κρεμλίνο

Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν και ο Σύρος ομόλογός του, Μπασάρ αλ Άσαντ είχαν συνομιλίες για μια ευρεία γκάμα θεμάτων που αφορούν τη Μέση Ανατολή, περιλαμβανομένης της πιθανής συνάντησης του Άσαντ με τον πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ανακοίνωσε σήμερα το Κρεμλίνο.

Πούτιν και Άσαντ συζήτησαν για τις γεωπολιτικές εξελίξεις, ειδικά στη Μέση Ανατολή

Νωρίτερα, το γραφείο Τύπου του Πούτιν ανακοίνωσε ότι ο Ρώσος πρόεδρος είχε συνάντηση με τον Σύρο ομόλογό του Μπασάρ αλ Άσαντ στο Κρεμλίνο.

Δείτε σχετικό βίντεο:

«Τάση προς κλιμάκωση»

«Με ενδιαφέρει πολύ η γνώμη σας για το πώς εξελίσσεται η κατάσταση στην ευρύτερη περιοχή. Δυστυχώς, υπάρχει μια τάση προς κλιμάκωση, αυτό το βλέπουμε και αυτό αφορά άμεσα και τη Συρία», είπε ο Πούτιν στον Άσαντ.

«Λαμβάνοντας υπόψη όλα τα γεγονότα που συμβαίνουν σε όλο τον κόσμο και στην περιοχή της Ευρασίας σήμερα, η σημερινή μας συνάντηση είναι πολύ σημαντική για να συζητήσουμε για όλες τις λεπτομέρειες που αφορούν τις εξελίξεις αυτών των γεγονότων, να συζητήσουμε τις πιθανές προοπτικές και τα σενάρια», είπε από την πλευρά του ο Σύρος πρόεδρος στον Πούτιν μέσω Ρώσου διερμηνέα.

Πηγή: in.gr

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι