Ο σύζυγός της ήταν νεκρός και η ηλικιωμένη δεν το είχε καταλάβει

Χανιά: Μοτοσικλέτα έπεσε σε γκρεμό - Τραυματίστηκε στο κεφάλι ο αναβάτης

Συγγενής ηλικιωμένων που τους πήγαινε δυο φορές την εβδομάδα φαγητό, σε περιοχή της Πάτρας, βρήκε σήμερα τον άνδρα νεκρό και την γυναίκα να μην το έχει αντιληφθεί.

Ειδικότερα, ο συγγενής πήγε σήμερα το απόγευμα στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού, αλλά διαπίστωσε ότι ο άνδρας ήταν νεκρός. Ρωτώντας την ηλικιωμένη, που πάσχει από πολλά νοσήματα, τι συνέβη, κατάλαβε ότι η γυναίκα δεν είχε αντιληφθεί οτι ο σύντροφός της είχε πεθάνει. Σύμφωνα με τον ενημερωτικό ιστότοπο tempo24 το σπίτι του ζεύγους βρίσκεται σε απόμερο σημείο κοντά στο Παυλόκαστρο. Ενημερώθηκε η αστυνομία, που έσπευσε άμεσα. Στο σημείο μετέβη και ιατροδικαστής για να προσδιορίσει την αιτία θανάτου αλλά και το πότε απεβίωσε ο άνδρας. Ειδοποιήθηκαν και οι κοινωνικές υπηρεσίες για την ηλικιωμένη.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx