Οι αγωνιώδεις προσπάθειας Ουκρανής να διασχίσει δρόμο που έπιασε πάγο

Πεδίο μάχης η νύχτα γάμου! – Στο νοσοκομείο γαμπρός και νύφη

Ο πάγος που έπιασε στους δρόμους του Κιέβου οδήγησε πολλούς πεζούς στη λύση του πατινάζ, αλλά μια γυναίκα δεν τα κατάφερε παρά την επιμονή της. Viral  έγινε το βίντεο που την δείχνει να το παλεύει, κάποιος την βοηθάει αλλά κι αυτός παραιτείται όταν η γυναίκα ξαναγλιστράει,τελικά αγανακτισμένη πάει να κάνει τον κύκλο πηγαίνοντας στο απέναντι  πεζοδρόμιο όπου όλα φαίνονται κανονικά,αλλά καθ΄οδόν για εκεί ξαναπέφτει.

Οι προσπάθειες είναι τόσο πολλές που δεν μπορεί κανείς να μην αναρωτηθεί μήπως είναι στημένο, δηλαδή αν η γυναίκα γλιστρούσε επιτηδες. Δημοσιεύθηκε από δυτικοευρωπαϊκή ειδησεογαφική ιστοσελίδα. Η καταγραφή έγινε από κάμερα ασφαλείας του δρόμου και δεν ξέρουμε ποιος πρωτοδημοσίευσε το βίντεο. Σε ουκρανικά μέσα δεν μπορέσαμε να το βρούμε.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι