Οι δήμαρχοι της Αττικής στέλνουν ανθρωπιστική βοήθεια στην Αλβανία

Οι δήμαρχοι της Αττικής στέλνουν ανθρωπιστική βοήθεια στην Αλβανία

Αντιπροσωπία της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Αττικής (ΠΕΔΑ) και εκπρόσωποι της αυτοδιοίκησης Αττικής, συναντήθηκαν σήμερα με την πρέσβη της Αλβανίας  Ardiana Hobdari, προκειμένου να ενημερωθούν για τις ανάγκες και να αποστείλουν ανθρωπιστική βοήθεια.

Οι δήμαρχοι εξέφρασαν στην πρέσβη τα βαθιά και ειλικρινή τους συλλυπητήρια για τα θύματα του καταστροφικού σεισμού που έπληξε τη γείτονα χώρα, αλλά και την αμέριστη συμπαράστασή τους στον δοκιμαζόμενο λαό της Αλβανίας και ιδιαίτερα στους πολίτες των Τιράνων, του Δυρραχίου και της πόλης Θουμάνε.

Επίσης ζήτησαν από την πρέσβη να επικοινωνήσουν με τις Τοπικές Αρχές των πόλεων που έχουν πληγεί προκειμένου να αποσταλεί ανθρωπιστική βοήθεια, αλλά και να επισκεφθεί τις πληγείσες περιοχές αντιπροσωπεία τους για να εκφράσουν την αλληλεγγύη τους στους κατοίκους που δοκιμάζονται.

Στη συνάντηση συμμετείχαν από την ΠΕΔΑ ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Φιλίππου, ο οποίος είχε την πρωτοβουλία της συνάντησης, οι δήμαρχοι Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης Γρηγόρης Κωνσταντέλλος, Βύρωνα Γρηγόρης Κατωπόδης, Κορωπίου Δημήτρης Κιούσης, ο πρώην δήμαρχος Καισαριανής Ηλίας Σταμέλος και ο αντιδήμαρχος Σαρωνικού Γιάννης Κυριακόπουλος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι