ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Οι κυριότερες σημερινές ειδήσεις μέχρι τις 14:00 (Κυριακή 3-4-22)

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά
  • Στην Οδησσό  που δέχεται επίθεση ο Νικος Δένδιας, για ανθρωπιστική βοήθεια. Θα έχει συνάντηση με μέλη της ελληνικής κοινότητας – Δηλώσεις του από εκεί – Επαναλειτουργεί το προξενείο – 16.000 Ουκρανοί έχουν έλθει στην Ελλάδα από την έναρξη του πολέμου – Επτά λεωφορεία θα προσπαθήσουν να απομακρύνουν αμάχους από την Μαριούπολη
  • Οικονομικά μέτρα και πρωτόγνωρος πληθωρισμός  στην Ελλάδα
  • Καταλογίζεται στην Πισπιρίγκου ότι όταν επί 50 λεπτά δεν μπορούσαν οι γιατροί να επαναφέρουν το παιδί της, είπε «αφήστε το ήσυχο πια, αρκετά ταλαιπωρήθηκε» – Πίστευε ότι ο σύζυγός της συνεργάζεται με την ΕΛΑΣ ενώ διέδιδε σε συγγενείς της ότι την χτυπούσε – Χαρακτήρισε σε συνέντευξή της στον ΑΝΤ1 τα δάκρυά του κροκοδίλεια – Θεοδωρικάκος: Θα ελεγχθεί οιοσδήποτε εμπλέκεται, η έρευνα θα πάει μέχρι τέλους – Θα διερευνηθεί αν είχαν γίνει ασφάλειες ζωής στα τρία παιδιά – Προκαταρκτική έρευνα για θάνατο της σπιτονοικοκυράς του ζευγαριού – Το 2014 είχε γίνει ανώνυμη αναφορά για κακοποίηση της 9 μηνών τότε Τζωρτζίνας αλλά η υπόθεση δεν τεκμηριώθηκε με στοιχεία και η μητέρα απέδωσε τότε την καταγγελία σε προσωπική αντεκδίκηση εναντίον της – Αύριο στην 12η τακτική ανακρίτρια η απολογία της.
  • Γονείς πήγαν το βρέφος τους ηλικίας 3,5 μηνών με υψηλό πυρετό στο νοσοκομείο του Βόλου, αλλά όταν ο γιατρός τους είπε να διακομισθεί στη Λάρισα επειδή είχε βρογχιολίτιδα από κορονοϊό, το πήραν και έφυγαν.
  • Πέντε χρόνια Slpress, αλλά δεν αντέχει ανεξάρτητο για έκτο χρόνο, δίχως συνδρομές

Διεθνή

  • Αποχώρηση Ρώσων από Κίεβο Άμαχοι νεκροί στην Μπούχα, έξω από το Κίεβο – Το βρετανικό ΥΠΕΞ χαρακτηρίζει την επίθεση στη Μπούχα “έγκλημα πολέμου” – Ρωσία: Οι διαπραγματεύσεις δεν προχωρήσει επαρκώς ώστε να συναντηθεί ο Πούτιν με τον Ζελένσκι – Οι Ουκρανοί εκφράζουν, απεναντίας, αισιοδοξία για τις συνομιλίες – Ο Ζελένσκι είπε για το Τάγμα του Αζόφ «Είναι αυτοί που είναι, αλλά πολεμούν για την πατρίδα».
  • Η Λιθουανία σταματά τις εισαγωγές ρωσικού αερίου
  • Εκλογές σήμερα σε Σερβία και Ουγγαρία όπου αναμένεται να επανεκλεγούν αντίστοιχα Βούτσιτς και Όρμπαν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι