Οι κυριότερες σημερινές ειδήσεις μέχρι τις 21:00 (Δευτέρα 4-4-22)

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Για τις πρωινές ειδήσεις στο SLpress μπορείτε να ανατρέξετε εδώ, καθώς κατωτέρω αναφέρονται γεγονότα και εξελίξεις που γνωστοποιήθηκαν μετά τις 14:00.

  • Σε δραματική κατάσταση η Μαριούπολη, χωρίς ανθρωπιστική βοήθεια. Ο Ερυθρός Σταυρός δυσκολεύεται να εκκενώσει. Οι Ρώσοι ελέγχουν το 90% της πόλης, όμως οι μάχες συνεχίζονται.
  • Συνάντηση του υπουργού Άμυνας με τον πρέσβη της Ουκρανίας.
  • Υπόθεση Πισπιρίγκoυ: Η κατηγορουμένη θεωρεί ότι η κεταμίνη μπορεί να χορηγήθηκε κατά λάθος στο νοσοκομείο από νοσηλευτή ή ιατρό – Το “Αγλαΐα Κυριακού” ανακοίνωσε ότι δεν χορηγήθηκε στο παιδί κεταμίνη ή σκεύασμα που να την περιέχει – Ερευνώνται οι συνθήκες θανάτου της σπιτονοικοκυράς της κατηγορουμένης και η οικονομική σχέση της με το ζευγάρι – Στη δημοσιότητα τα νοσήματα της 69χρονης σπιτονοικοκυράς – Έρευνα και για τους θανάτους των άλλων δύο παιδιών – Προφυλακιστέα κρίθηκε ομοφωνία ανακριτή και εισαγγελέα η κατηγορουμένη.
  • Πανδημία: – 62 θάνατοι, 18.425  νέα κρούσματα, παρότι έγιναν λιγότερα τεστ λόγω της αργίας της Κυριακής, αυξήθηκαν στους 365 οι διασωληνωμένοι και έγιναν 348 νέες εισαγωγές στα νοσοκομεία (μειωμένες κατά 16.35% σε σύγκριση με το προηγούμενο 23ωροΜπορείτε να δείτε εδώ τα σημεία δωρεάν ελέγχου για αύριο Τρίτη
  • Χωρίς μετρό, τρόλεϊ, τρένα, ηλεκτρικό και πλοία την Τετάρτη λόγω της 24ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ.
  • Επίσημα τέθηκαν σε ισχύ η αλλαγές στα πιστοποιητικά εμβολιασμού και νόσησης. Η ισχύς του πιστοποιητικού εμβολιασμού τίθεται στους 9 μήνες και του πιστοποιητικού νόσησης στους 6.
  • Σταϊκούρας: Η Ελλάδα ολοκλήρωσε την αποπληρωμή του χρέους προς το ΔΝΤ

Διεθνή

  • Ο Μπάιντεν μιλά για έγκλημα πολέμου στην Μπούτσα, αλλά το Πεντάγωνο δηλώνει πως ενώ δεν έχει λόγους να αμφισβητήσει τα ουκρανικά στοιχεία, παράλληλα δεν έχει τρόπο και να τα επιβεβαιώσει – Η Γερμανία απέλασε 40 Ρώσους διπλωμάτες λόγω των νεκρών αμάχων
  • Οι Ελβετοί, όπως και οι Αμερικανοί, “φρεσκάρουν” τα καταφύγια από τον φόβο πυρηνικού πολέμου

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι