Οι κυριότερες σημερινές ειδήσεις μέχρι τις 21:00 (Κυριακή 20-3-22)

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Για τις πρωινές ειδήσεις στο SLpress.gr μπορείτε να ανατρέξετε εδώ, καθώς κατωτέρω αναφέρονται γεγονότα ή εξελίξεις που γνωστοποιήθηκαν μετά τις 14:00.

  • Έφτασε στην Αθήνα ο πρόξενος της Ελλάδας στην Μαριούπολη, Μανώλης Ανδρουλάκης.
  • Πανδημία: 44 θάνατοι, 12.462 νέα κρούσματα σήμερα, 346 διασωληνωμένοι είναι 346 νέες εισαγωγές ασθενών – Μπορείτε να δείτε εδώ τα σημεία για δωρεάν τεστ, για αύριο Δευτέρα – Πιθανόν να σταματήσει το δεύτερο self test  στα σχολεία και να καταργηθεί για την εστίαση το πιστοποιητικό εμβολιασμού πριν από το Πάσχα.
  • Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία, αλλά σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
  • Θα χιονίσει απόψε και αύριο αλλά και την Τρίτη στην Αττική. Βελτίωση από Τετάρτη.
  • Δύο δονήσεις στην Κρήτη, η μια στις 2μ.μ. (4 Ρίχτερ) και η άλλη στις 7μ.μ. (3,7 Ρίχτερ)
  • Απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών ο δημοσιογράφος του οικονομικού ρεπορτάζ Νίκος Νικολάου

Διεθνή

  • Ζελένσκι προς Ισραήλ: Ζητεί το αντιπυραυλικό σύστημα Iron Dome και να επιλέξει το Ισραήλ αν ειναι με τη Ρωσία ή την Ουκρανία.
  • Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι «πλησιάζει η ήττα των εθνικιστικών ταγμάτων στο Ντονμπάς» – Συζητεί συνάντηση με Ζελένσκι ο Πούτιν υπό όρους – Αμερικανικές και ουκρανικές πληροφορίες, ότι σχεδιάζεται ανατροπή του Πούτιν από ισχυρούς επιχειρηματίες και πολιτικούς «που θέλουν να αποκατασταθούν οι σχέσεις με την Δύση και να συνέλθει η πληγείσα οικονομία».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι