Οι κυριότερες σημερινές ειδήσεις μέχρι τις 21:00 (Κυριακή 20-3-22)

Ο Σταύρος Λυγερός για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά

Για τις πρωινές ειδήσεις στο SLpress.gr μπορείτε να ανατρέξετε εδώ, καθώς κατωτέρω αναφέρονται γεγονότα ή εξελίξεις που γνωστοποιήθηκαν μετά τις 14:00.

  • Έφτασε στην Αθήνα ο πρόξενος της Ελλάδας στην Μαριούπολη, Μανώλης Ανδρουλάκης.
  • Πανδημία: 44 θάνατοι, 12.462 νέα κρούσματα σήμερα, 346 διασωληνωμένοι είναι 346 νέες εισαγωγές ασθενών – Μπορείτε να δείτε εδώ τα σημεία για δωρεάν τεστ, για αύριο Δευτέρα – Πιθανόν να σταματήσει το δεύτερο self test  στα σχολεία και να καταργηθεί για την εστίαση το πιστοποιητικό εμβολιασμού πριν από το Πάσχα.
  • Κανονικά θα λειτουργήσουν αύριο τα σχολεία, αλλά σε περίπτωση επιδείνωσης του καιρού, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση.
  • Θα χιονίσει απόψε και αύριο αλλά και την Τρίτη στην Αττική. Βελτίωση από Τετάρτη.
  • Δύο δονήσεις στην Κρήτη, η μια στις 2μ.μ. (4 Ρίχτερ) και η άλλη στις 7μ.μ. (3,7 Ρίχτερ)
  • Απεβίωσε σε ηλικία 91 ετών ο δημοσιογράφος του οικονομικού ρεπορτάζ Νίκος Νικολάου

Διεθνή

  • Ζελένσκι προς Ισραήλ: Ζητεί το αντιπυραυλικό σύστημα Iron Dome και να επιλέξει το Ισραήλ αν ειναι με τη Ρωσία ή την Ουκρανία.
  • Η Ρωσία ανακοίνωσε ότι «πλησιάζει η ήττα των εθνικιστικών ταγμάτων στο Ντονμπάς» – Συζητεί συνάντηση με Ζελένσκι ο Πούτιν υπό όρους – Αμερικανικές και ουκρανικές πληροφορίες, ότι σχεδιάζεται ανατροπή του Πούτιν από ισχυρούς επιχειρηματίες και πολιτικούς «που θέλουν να αποκατασταθούν οι σχέσεις με την Δύση και να συνέλθει η πληγείσα οικονομία».

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Exit mobile version