Οπλοστάσιο το σπίτι του Αλέν Ντελόν με 72 όπλα – Στα νιάτα του ήταν Λεγεωνάριος

Οπλοστάσιο το σπίτι του Αλέν Ντελόν με 72 όπλα – Στα νιάτα του ήταν Λεγεωνάριος

Συνολικά 72 πυροβόλα όπλα και περισσότερες από 3.000 σφαίρες κατασχέθηκαν από το κτήμα του Αλέν Ντελόν στο Ντουσί (Λουαρέ) το Σαββατοκύριακο, σύμφωνα με την ακριβή καταμέτρηση που έδωσε στη δημοσιότητα σήμερα η εισαγγελία της περιοχής. Ο Αλαιν Ντελόν, που σύμφωνα με τα παιδιά του πλέον έχει συμπτώματα άνοιας (είναι 88 ετών) ως νέος είχε καταταγεί στη Λεγεώνα των Ξένων.

Τα εν λόγω όπλα ήταν πυροβόλα όπλα κατηγορίας Α και Β και συλλεκτικά όπλα. Οι πρώτες έρευνες δείχνουν ότι ο ηθοποιός «δεν είχε άδεια κατοχής πυροβόλου όπλου». Ως εκ τούτου, η έρευνα συνεχίζεται για τις κατηγορίες της «παράνομης αποθήκευσης όπλων» και της «παράνομης απόκτησης και κατοχής όπλων των κατηγοριών Α, Β και Γ», σύμφωνα με τον Jean-Cedric Gaux, τον εισαγγελέα του Montargis. Οι ερευνητές σημείωσαν επίσης την ύπαρξη σκοπευτηρίου στο ακίνητο.

Όπως γράφει στον ιστότοπό της η γαλλική εφημερίδα “Le Ρarisien”, η έρευνα διεξήχθη μετά την έναρξη νέας έρευνας από την εισαγγελία, με φόντο την ένταση μεταξύ των παιδιών του Αλαίν Ντελόν που είχαν ζητήσει -και επιτύχει- και την απόλυση μιας γυναίκας που τον φρόντιζε και είχε σχέσεις μαζί του. Πριν από ένα μήνα ο Αλαίν Ντελόν μήνυσε τον γιο του, επειδή σε συνέντευξή του τον χαρακτήρισε έμμεσα “ξεκούτη”. Τα παιδιά πιθανόν να επεδίωξαν την έρευνα για να γίνει καταγραφή της περιουσίας που αναμένουν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι