Πακιστανός βίαζε δύο κορίτσια που τα παρέσυρε σπιτι του

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Πακιστανός έμπορος ναρκωτικών κατάφερε να παρασύρει δύο Ελληνίδες ηλικίας 16 και 17 ετών στο σπίτι του,  στον Κεραμεικό. Εκεί έδωσε στα κορίτσια ναρκωτικά και όταν αυτά προσπάθησαν να αντιδράσουν στην απόπειρα βιασμού, άρχισε να τα δέρνει και να τα κακοποιεί σεξουαλικά, απειλώντας ότι  “αν μιλούσαν, θα τις σκότωνε”.

Τα δύο κορίτσια κατάφεραν τελικά να βγουν στο δρόμο και άρχισαν να τρέχουν ενώ ο 50χρονος Πακιστανός έτρεχε πίσω τους ημίγυμνος. Έτυχε εκείνη την ώρα (μεσάνυχτα) να περνούν άνδρες της ομάδας ΟΠΚΕ (Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος), που συνέλαβαν τον Πακιστανό. Στο διαμέρισμά του, στον πέμπτο όροφο πολυκατοικίας, βρέθηκε χασίς, ηρωίνη και χάπια υπνοστεντόν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι