Πάλι αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη Ρωσία – πάνω από 9.200

Πάλι αύξηση των κρουσμάτων κορονοϊού στη Ρωσία – πάνω από 9.200

Η Ρωσία ανακοίνωσε σήμερα την καταγραφή 9.221 νέων κρουσμάτων κορονοϊού το 24ωρο που πέρασε, εκ των οποίων τα 1.787 στη Μόσχα. Με αυτά ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων του νέου κορονοϊού ανήλθε σε 4.492.692 στη Ρωσία. Οι αρχές ανακοίνωσαν επίσης ότι το περασμένο 24ωρο καταγράφηκαν 393 θάνατοι από την COVID-19, με τους οποίους ανήλθε σε 96.612 ο συνολικός αριθμός τους από τότε που ξέσπασε η πανδημία του νέου κορονοϊού.

Παράλληλα το Κέντρο Σουμακόφ της Ρωσίας άρχισε δοκιμές τρίτου σταδίου του CoviVac, του τρίτου ρωσικού εμβολίου κατά της COVID-19, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων Interfax επικαλούμενο υπουργό της ρωσικής κυβέρνησης. Το πιο γνωστό ρωσικό εμβόλιο κατά της COVID-19 είναι το Sputnik V. Η Μόσχα έχει δώσει επίσης έγκριση για επείγουσα χρήση και σε άλλα δύο, τα EpiVacCorona και CoviVac.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι