Παναγιωτόπουλος: Εξαιρετικά θετική η συνάντηση με τον διάδοχο στο Αμπου Ντάμπι

Εξώδικο του Δοξιάδη στον Καλπαδάκη – Δεν κατασκεύασα κανένα ψεύδος

Εξαιρετικά εποικοδομητική η σημερινή μου συνάντηση στα ΗΑΕ με τον διάδοχο Πρίγκηπα του Abu Dhabi Sheikh Mohamed Bin Zayed», έγραψε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας στον λογαριασμό του στο Twitter. Ο υπουργός βρίσκεται εκεί σε επισημη επίσκεψη.

Όπως ανακοινώθηκε, ο Ν. Παναγιωτόπουλος και ο σεΐχης Αλ Ναχαγιάν συζήτησαν τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην ευρύτερη περιοχή και την περαιτέρω ενίσχυση και εμβάθυνση των διμερών σχέσεων στον τομέα της άμυνας. Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας υπογράμμισε ότι η στρατηγική σχέση της Ελλάδος με τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, συνεισφέρει στην προώθηση της ασφάλειας και της σταθερότητας στην ευρύτερη περιοχή.

Ο Ν. Παναγιωτόπουλος παρακολούθησε την τελετή ενάρξεως των διεθνών εκθέσεων αμυντικού υλικού «IDEX 2021»και «NAVDEX 2021» στο Εθνικό Εκθεσιακό Κέντρο του Αμπού Ντάμπι. Στη συνέχεια μετέβη στο ελληνικό περίπτερο των διεθνών εκθέσεων, όπου είχε συναντήσεις με συμμετέχοντες εκπροσώπους της ελληνικής αμυντικής βιομηχανίας.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι