Πανελλαδική απεργία στα ταξί στις 22 Νοεμβρίου – Στάση εργασίας αύριο στην Αττική

Πανελλαδική απεργία στα ταξί στις 22 Νοεμβρίου – Στάση εργασίας αύριο στην Αττική

Χωρίς ταξί πανελλαδικά στις 22 Νοεμβρίου, ενώ στάσεις εργασίας από αύριο το πρωί μέχρι το απόγευμα προγραμματίζονται για την Αττική

Την πραγματοποίηση 24ωρης απεργίας την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου αποφάσισε το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ) σε ένδειξη διαμαρτυρίας για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης. Παράλληλα, η Ομοσπονδία προτρέπει όλα τα σωματεία μέλη της να συμμετάσχουν πέραν της 24ωρης απεργίας, στις όποιες κινητοποιήσεις θα γίνουν στις πόλεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι το Συνδικάτο Αυτοκινητιστών Ταξί Αττικής (ΣΑΤΑ), έχει ήδη αποφασίσει στάση εργασίας για αύριο Πέμπτη 16 Νοεμβρίου από τις 9 το πρωί έως τις 4 το απόγευμα και 24ωρη απεργία την Τετάρτη 22 Νοεμβρίου. Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ταξί (ΠΟΕΙΑΤΑ), που έχει 21 μέλη, προχώρησε στην κήρυξη 24ωρης πανελλαδικής απεργίας την επόμενη Τετάρτη 22 Νοεμβρίου και γνωστοποίησε ότι εξουσιοδοτείται το προεδρείο, ώστε να μπορεί να πάρει απόφαση, αν χρειαστεί, για περαιτέρω κλιμάκωση του αγώνα κατά του νομοσχεδίου. «Όλες οι προτάσεις έγιναν δεκτές από όλες τις παρατάξεις για συμμετοχή στις κινητοποιήσεις και εξουσιοδότηση του προεδρείου, με εξαίρεση τις παρατάξεις των κ.κ. Μαυρίκη και Λυμπερόπουλου, που ναι μεν ψήφισαν υπέρ της 24ωρης απεργίας, αλλά δεν δέχτηκαν να εξουσιοδοτήσουν το προεδρείο να κινητοποιηθεί περαιτέρω αν χρειαστεί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι