Πάνω από 200 μετανάστες εντοπίστηκαν να περιφέρονται στον Έβρο

Πάνω από 200 μετανάστες εντοπίστηκαν να περιφέρονται στον Έβρο

Περισσότεροι από 200 πρόσφυγες και μετανάστες βρέθηκαν να περιφέρονται το πρωί της Παρασκευής στη γέφυρα του Άρδα ποταμού, στον Έβρο. Στην πλειοψηφία τους είναι γυναίκες με βρέφη στην αγκαλιά τους, παιδιά, εγκυμονούσες, παιδάκια με σύνδρομο Down, ενώ υπάρχει και ένα άτομο με επιληψία και ένας ενήλικας με τεχνητά μέλη.

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, οι περισσότεροι δηλώνουν Συριακής καταγωγής Ιράκ και Γιαζίντι και ανέφεραν πως εδώ και 3 με 4 ημέρες περπατάνε χωρίς νερό και φαγητό. Όπως αναφέρει η δημόσια τηλεόραση, τους παρασχέθηκαν τα απαραίτητα, ενώ ασθενοφόρο παρέλαβε ευάλωτα άτομα που είχαν ανάγκη ιατρικής φροντίδας.

Μεταφέρονται με λεωφορεία στο ΤΣΦ Χειμωνίου για την πρώτη καταγραφή και ανάλογα με την χωρητικότητα του ΚΥΤ Φυλακίου θα μεταφερθούν εκεί, για την ταυτοποίηση των στοιχείων τους.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι