Παράταση Υποβολής Αιτήσεων Εισαγωγής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων

Παράταση Υποβολής Αιτήσεων Εισαγωγής στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων

Το Τμήμα Στρατιωτικών Επιστημών της Στρατιωτικής Σχολής Ευελπίδων θα προβεί, στα πλαίσια του αυτοχρηματοδοτούμενου Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (Π.Μ.Σ.) που οργανώνει με τίτλο «Κρυπτογραφία, Ασφάλεια και Συστήματα Πληροφοριών (Cryptography, Security and Information Systems)», στην εισαγωγή μεταπτυχιακών φοιτητών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2024-2025.

Το Π.Μ.Σ. απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στις ακόλουθες τρεις (3) κατευθύνσεις, σε μια από τις παρακάτω ειδικεύσεις, η οποία θα αναγράφεται στο μεταπτυχιακό δίπλωμα:

  • Κρυπτογραφία και Κυβερνοασφάλεια με ειδίκευση στην Κρυπτογραφία ή την Κυβερνοασφάλεια
  • Πληροφοριακό Πόλεμο με ειδίκευση στα Συστήματα Διοίκησης και Ελέγχου ή τον Ηλεκτρονικό Πόλεμο
  •  Γεωπληροφοριακά Συστήματα με ειδίκευση στα Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών ή τις Εφαρμογές Γεωπληροφοριών.

Η νέα καταληκτική ημερομηνία υποβολής των αιτήσεων είναι η Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου 2024. Το Πρόγραμμα απευθύνεται τόσο στους Αξιωματικούς όλων των ειδικοτήτων των τριών Κλάδων των Ενόπλων Δυνάμεων, όσο και σε αποφοίτους των Α.Ε.Ι. που ενδιαφέρονται να αποκτήσουν εξειδικευμένες γνώσεις και εμπειρία σε δύο πολύ σημαντικά αντικείμενα αποκτώντας ένα ισχυρό τίτλο σπουδών. Η διδασκαλία των μαθημάτων γίνεται στις εγκαταστάσεις της Σ.Σ.Ε. ενώ παρέχεται και η δυνατότητα της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.

Τα μαθήματα αρχίζουν τον Οκτώβριο του 2024 και η παρακολούθησή τους είναι υποχρεωτική ενώ παρέχεται η δυνατότητα και της εξ αποστάσεως παρακολούθησης του Π.Μ.Σ.. Οι ενδιαφερόμενοι για εισαγωγή στο Π.Μ.Σ., καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων.

Περισσότερες πληροφορίες, δίνονται στη σχετική ιστοσελίδα https://master.sse.gr/html/ του Π.Μ.Σ. και στη Γραμματεία του Π.Μ.Σ. στους αριθμούς τηλεφώνων 2108904218; 2108904256; 2821037161; 6937991649.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx