Παρίσι: Καθήλωσαν αεροσκάφος με Ινδούς επιβάτες με την υποψία παράτυπης μετανάστευσης

Παρίσι: Καθήλωσαν αεροσκάφος με Ινδούς επιβάτες με την υποψία παράτυπης μετανάστευσης

Καθήλωσαν ρουμανικό αεροσκάφος στο Παρίσι θεωρώντας ότι οι 303 Ινδοί επιβάτες είχαν σκοπό να μεταναστεύσουν παράνομα στις ΗΠΑ

Αεροσκάφος με 303 Ινδούς επιβάτες προσγειώθηκε στο Παρίσι για ανεφοδιασμό, με προορισμό τη Νικαράγουα, όμως καθηλώθηκε από χθες στο αεροδρόμιο λόγω “υποψίας ότι ήταν σε εξέλιξη το κακούργημα της εμπορίας ανθρώπων”, όπως ανακοίνωσε η εισαγγελία.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, έγινε μια ανώνυμη καταγγελία ότι το ρουμανικό αεροσκάφος “μετέφερε Ινδούς επιβάτες που ενδέχεται να είναι θύματα διακινητών». Γαλλικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι πιθανόν οι Ινδοί επιβάτες ήθελαν να πάνε στην κεντρική Αμερική προκειμένου από εκεί να επιχειρήσουν στη συνέχεια να εισέλθουν παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες και εν συνεχεία στον Καναδά. Πρόκειται για πτήση της ρουμανικής εταιρίας Legend Airlines.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι