ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε ονομαστική ψηφοφορία για τη φωτογραφική ρύθμιση στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας

ΠΑΣΟΚ: Ζητάμε ονομαστική ψηφοφορία για τη φωτογραφική ρύθμιση στην Εθνική Αρχή Διαφάνειας

Το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής καλεί σε ονομαστική ψηφοφορία «για την σκανδαλώδη ρύθμιση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας», όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του.

Στη σημερινή συζήτηση του νομοσχεδίου του Υπουργείου Εσωτερικών στην Ολομέλεια της Βουλής, οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ κατέθεσαν αίτημα ονομαστικής ψηφοφορίας για τη φωτογραφική διάταξη, με την οποία περιορίζονται τα προσόντα του Διοικητή της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας, της Αρχής που έχει δημιουργηθεί για να υπηρετεί τη διαφάνεια και την αξιοκρατία στο κράτος.

«Με τη διάταξη αφαιρούνται τα πτυχία νομικής και οικονομικής κατεύθυνσης ως απαραίτητα προσόντα και εισάγονται προς αξιολόγηση αόριστες έννοιες όπως η “επιχειρησιακή επάρκεια”, προκειμένου να διευκολυνθεί η επιλογή ημετέρων στη θέση του Διοικητή της Αρχής. Η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας συνεχίζει τον θεσμικό της κατήφορο, εκθέτοντας την χώρα μας διεθνώς για ακόμα μία φορά», αναφέρει η ανακοίνωση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx