Πέντε τραυματίες από καραμπόλα σε σήραγγα

Πέντε τραυματίες από καραμπόλα σε σήραγγα

Καραμπόλα τριών οχημάτων σημειώθηκε το μεσημέρι στην Εσωτερική Περιφερειακή Οδό της Θεσσαλονίκης.

Το τροχαίο ατύχημα συνέβη στο τούνελ που βρίσκεται κοντά στην οδό Μακρυγιάννη, ενώ το ΕΚΑΒ παρέλαβε από το σημείο δύο από τους τραυματίες για τη διακομιδή τους στο νοσοκομείο -οι τρεις έκριναν οι ίδιοι ότι δεν χρειάζεται να νοσηλευθούν.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, στο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα φορτηγό και Ι.Χ. αυτοκίνητα. Το βαρύ όχημα φαίνεται να ήταν ακινητοποιημένο εντός του τούνελ λόγω βλάβης, με συνέπεια να “πέσουν επάνω του” τα ΙΧ. Στο σημείο κλήθηκε η Πυροσβεστική με τέσσερα οχήματα και δέκα άνδρες, ενώ χρειάσθηκε να απεγκλωβιστεί ο ένας από τους τραυματίας που είχε “παγιδευτεί” εντός του αυτοκινήτου του.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε τον απεγκλωβισμένο και έναν ακόμη τραυματία και τους μετέφερε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Τρία ακόμη άτομα τραυματίστηκαν, ωστόσο αρνήθηκαν τη διακομιδή τους στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το άτομο που απεγκλωβίστηκε φέρει κατάγματα στο χέρι και θα χρειασθεί να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι