Περίεργη ένοπλη ληστεία στον Προαστιακό

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

Δύο ένοπλοι άνδρες αποπειράθηκαν να ληστέψουν μέρα μεσημέρι έναν νεαρό στον Προαστιακό και όταν ειδοποιήθηκε η Αστυνομία, ταμπουρώθηκαν στις τουαλέτες. Εν συνεχεία συνελήφθησαν και αναζητείται όμως το θύμα, για να δώσει κατάθεση για τα διαδραματισθέντα.

Σύμφωνα με πληροφορίες Κορινθιακών μέσων ενημέρωσης, δύο άνδρες αποπειράθηκαν να ληστέψουν έναν νέο στο σταθμό του Προαστιακού στους Αγίους Θεοδώρους. Ο νέος όμως έβαλε τις φωνές και αντιστάθηκε, οπότε με την απειλή όπλων τον ανάγκασαν να πάει μαζί τους στις τουαλέτες, ίσως για να τον έχουν ως όμηρο αν ερχόταν η Αστυνομία. Εκεί ταμπουρώθηκαν, όμως οι αστυνομικοί κατάφεραν να τους συλλάβουν. Η επιχείρηση εντοπισμού του άνδρα που δέχτηκε την επίθεση βρίσκεται σε εξέλιξη. Είναι άγνωστο αν διέφυγε από τους ενόπλους προτού αυτοί παραδοθούν ή αργότερα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι