Περίεργο περιστατικό στην Ανάβυσσο – Λήστεψαν προγραμματιστή για να του πάρουν τα αρχεία

Έκκληση της ΕΛΑΣ για πληροφορίες σχετικά με παράσυρση και εγκατάλειψη πεζού στην Πέτρου Ράλλη

Τρεις άνδρες (ο ένας Μολδαβός) ακινητοποίησαν 29χρονο για να κλέψουν τα αρχεία από τον υπολογιστή της εταιρείας του

Χθες το βράδυ στην Ανάβυσσο, τρεις άνδρες καταγγέλθηκε ότι ακινητοποίησαν με το όχημά τους το ΙΧ ενός 29χρονου προγραμματιστή και εν συνεχεία τον έδεσαν και τον φίμωσαν. Όπως είπε ο 29χρονος, πήραν το πορτοφόλι του και τα κλειδιά του γραφείου του στους Αμπελόκηπους. Δεν ξέρουμε αν οι ληστές ήδη γνώριζαν ποιος ήταν και ποια ήταν η διεύθυνση του γραφείου του, πάντως η επίθεση έγινε κοντά στο σπίτι του.

Όπως κατέθεσε ο 29χρονος, μετά από ώρα μπόρεσε να λυθεί, πήγε σε ένα βενζινάδικο και κατήγγειλε το γεγονός στην αστυνομία. Η κινητοποίηση ήταν άμεση και δύο μηχανές της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. έσπευσαν στο γραφείο του 29χρονου στους Αμπελόκηπους. Εκεί εντόπισαν τους τρεις δράστες, οι οποίοι προκειμένου να διαφύγουν δεν δίστασαν να εμβολίσουν με το ΙΧ τους μία από τις μηχανές των αστυνομικών.

Η δεύτερη μηχανή της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. συνέχισε την καταδιώκει έναν από τους ληστές, που είχε φύγει πεζός και κρυβόταν κάτω από ΙΧ. Είναι 24 ετών και κατάγεται από την Μολδαβία. Είναι άγνωστο ποιο ακριβώς ήταν το επαγγελματικό αντικείμενο του θύματος της ληστείας και γιατί εκδήλωσαν τόσο συγκεκριμένο ενδιαφέρον οι ληστές.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι