Πέθανε η Shannen Doherty πρωταγωνίστρια του Beverly Hills

Πέθανε η Shannen Doherty πρωταγωνίστρια του Beverly Hills

Η πρωταγωνίστρια της νεανικής σειράς «Beverly Hills 90210», Shannen Doherty πέθανε σήμερα σε ηλικία 53 ετών. Εδώ και καιρό προετοιμαζόταν για αυτό, καθώς δήλωνε στις αναρτήσεις της ότι χαρίζει ή πουλάει πολλά από τα πράγματά της «για να μη χρειασθεί να ασχοληθεί με όλα αυτά η μητέρα της μέσα στο πένθος της».

Η ηθοποιός διαγνώσθηκε μα κακοήθεια στο μαστό το 2015 και μέχρι το 2017 όλα έδειχναν ότι πήγαιναν καλά, όμως άρχισαν οι μεταστάσεις και το 2020 της ανακοίνωσαν ότι έχει καρκίνο τελικού σταδίου. Έζησε πάντως με σχετικά καλή ποιότητα ζωής άλλα τρία χρόνια, ώσπου πέρσι έγινε μετάσταση και στον εγκέφαλο.

Η  Shannen Doherty είχε 2,2 εκατομμύρια ακόλουθους στο Instagram και μοιραζόταν συχνά με αυτούς την αβεβαιότητα που ένιωθε για το μέλλον της. Πριν από δέκα μέρες έγραφε ότι «η θεραπείας είναι πολύ δύσκολη. Δεν μπορώ να προβλέψω τίποτα, ούτε οι γιατροί μπορούν.»

Εκτός από την εφηβική σειρά, είχε παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο εν συνεχεία και στην σειρά “Μάγισσες” (Charmed), όπου γνώρισε επίσης επιτυχία.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx