Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος

Πέθανε ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος

Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 67 ετών ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος, μετά από νοσηλεία στην κλινική Metropolitan με σοβαρή λοίμωξη, που τελικά δεν στάθηκε δυνατόν να καταπολεμηθεί. Αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τα τελευταία χρόνια. Άφησε μια κόρη, την Χριστιάνα, που την είχε αποκτήσει με την δημοσιογράφο Ευαγγελία Μπαλτατζή.

Αντώνης Σκυλλάκος

Ο Αντώνης Σκυλλάκος ήταν από την Λάρισα και εξάδελφος του συνονόματού του πρώην βουλευτή του ΚΚΕ Αντώνη Σκυλλάκου. Ο βουλευτής είχε πεθάνει πέρσι τον Αύγουστο. Ο δημοσιογράφος Αντώνης Σκυλλάκος είχε μακροχρόνια πορεία στον χώρο των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και, μεταξύ άλλων, είχε οριστεί και πρόεδρος του ΑΠΕ-ΜΠΕ, γενικός διευθυντής ειδήσεων στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha, διευθυντής σύνταξης στον “Ελεύθερο Τύπο” κ.α. Επίσης είχε συμμετάσχει στη δημιουργία και ανάπτυξη ενημερωτικών ιστοσελίδων.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι