Πίτμπουλ σκότωσε μικρόσωμο σκυλί και τραυμάτισε 60χρονη

Πίτμπουλ σκότωσε μικρόσωμο σκυλί και τραυμάτισε 60χρονη

Θύμα επίθεσης από σκύλο ράτσας πιτμπουλ έπεσε μία γυναίκα στη Θεσσαλονίκη, η οποία προσπάθησε να προστατεύσει το μικρόσωμο σκυλάκι της – αυτό κατασπαράχθηκε και η ίδια χειρουργήθηκε.

Το συμβάν έλαβε χώρα στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης σήμερα το πρωι και η αστυνομία συνέλαβε το 46χρονο Βούλγαρο πο υποτίθεται ότι φρόντιζε το πίτμπουλ. Ο συλληφθείς υποστήριξε ότι ο σκύλος δεν είναι δικός του και ότι είχε αναλάβει την φροντίδα του για να εξυπηρετήσει έναν 40χρονο συμπατριώτη του που έλειψε για λίγο στο εξωτερικό.

Ο εισαγγελέας άσκησε κακουργηματική δίωξη και στους δύο άνδρες για θανάτωση ζώου συντροφιάς, κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο, όπως επίσης για πρόκληση βαριάς σωματικής βλάβης, κατά συναυτουργία, με παράλειψη και ενδεχόμενο δόλο. Ο συλληφθείς παραπέμφθηκε να απολογηθεί στην 3η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τη δικογραφία, το πιτ μπουλ φαίνεται πως πέρασε κάτω από την περίφραξη σπιτιού και να επιτέθηκε στο σκυλάκι, ράτσας μαλτέζ. Στην προσπάθειά της να προστατεύσει το μικρόσωμο ζωάκι, η ιδιοκτήτριά του (περίπου 60 ετών) δέχθηκε δαγκωματιές και χρειάσθηκε να χειρουργηθεί. Δεν γνωρίζουμε τι απέγινε το πίτμπουλ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι