Πλεύρης: Δεν πάμε για lockdown στη Θεσσαλονίκη

α rapid και self test που πήραν πιστοποίηση

Ο υπουργός Υγείας Αθανάσιος Πλεύρης διέψευσε ότι οδεύει προς lockdown η συμπρωτεύουσα. «Δεν υπάρχει θέμα ανακοίνωσης μέτρων, δεν υπάρχει θέμα lockdown, είμαστε σε φάση προληπτική», είπε.

«Η σύσκεψη στη Θεσσαλονίκη γίνεται από νωρίς, θα πάω και στην Κοζάνη, γιατί έχουμε μια κατάσταση εκεί. Υπάρχουν περιοχές στη δυτική Μακεδονία που δεν ακολουθούν την πορεία της υπόλοιπης χώρας στην επιπεδοποίηση. Θα συζητήσουμε την εντατικοποίηση των ελέγχων για την τήρηση των μέτρων αλλά και την αύξηση των εμβολιασμών.

Εν όψει των εορτασμών του Αγίου Δημητρίου οι οποιεσδήποτε δράσεις πρέπει να γίνονται με προσοχή γιατί η πανδημία είναι εδώ», είπε. Υπενθυμίζεται ότι πέρσι το μεγάλο κύμα που σάρωσε τα νοσοκομεία της συμπρωτεύουσας άρχισε μετά την γιορτή του Αγίου Δημητρίου και τις εκδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου. Πάντως από σήμερα αλλάζει ο καιρός και γίνεται φθινοπωρινός  με πτώση της θερμοκρασίας σε όλη τη χώρα.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι