Πότε το φυσικό αέριο στην Πελοπόννησο;

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

Δήλωση για το θέμα της επέκτασης του φυσικού αερίου στην Πελοπόννησο, έκανε ο αρμόδιος Υπουργός, Κωστής Χατζηδάκης

Ο Κ. Χατζηδάκης  στο πλαίσιο της ομιλίας του, στην ολομέλεια της Βουλής, για την κύρωση της διακυβερνητικής συμφωνίας για τον αγωγό EastMed έκανε αναφορά στην συμφωνία.

Σύμφωνα με το δελτίο Τύπου του Υπουργείου, στο κομμάτι της ΔΕΔΑ και του δικτύου διανομής φυσικού αερίου, ο Υπουργός, επιβεβαίωσε ότι το ΥΠΕΝ ενθαρρύνει τη διοίκηση της εταιρείας να μην δεχθεί την απόφαση της ΡΑΕ για απένταξη των έργων για δίκτυο διανομής φυσικού αερίου στη Βέροια και τα Γιαννιτσά.

Σημείωσε ότι η προηγούμενη διοίκηση της εταιρίας «άφησε τα έργα στην Πελοπόννησο στην τύχη τους», τονίζοντας την βούληση της κυβέρνησης για δημιουργία δικτύου φυσικού αερίου και σε αυτή την περιοχή».

  • Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr
  • Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.
Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι