Πούτιν και πρόεδρος ΗΑΕ συζήτησαν το Ουκρανικό

Πούτιν και πρόεδρος ΗΑΕ συζήτησαν το Ουκρανικό

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλάντίμιρ Πούτιν και ο πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Μοχαμέντ μπιν Ζαγιέντ Αλ Ναιάν, συζήτησαν λεπτομερώς για την κατάσταση στην Ουκρανία κατά την διάρκεια συνομιλιών που είχαν, δήλωσε ο σύμβουλός του Κρεμλίνου επί θεμάτων εξωτερικής πολιτικής Γιούρι Ουσακόφ.

«Η ουκρανική κρίση συζητήθηκε αρκετά διεξοδικά κατά τη διάρκεια ενός ανεπίσημου δείπνου μεταξύ του Προέδρου Πούτιν και του Προέδρου των ΗΑΕ, χθες στην προεδρική κατοικία στη Νόβο –Ογκάριεβα», δήλωσε ο Ουσακόφ. Η συνοικία Νόβο-Ογκάριεβα είναι προάστιο της Μόσχας.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή συζητήθηκε σήμερα κατά τη διάρκεια επίσημων συνομιλιών σε διευρυμένη μορφή, στις οποίες συμμετείχαν οι υπουργοί Εξωτερικών των δύο χωρών. Αύριο αρχίζει και η διήμερη σύνοδος των χωρών BRICS στο Καζάν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι

0
Kαταθέστε το σχολιό σαςx