Πούτιν: “Με νοθεία της επιστολικής ψήφου εξελέγη ο Μπάιντεν”

Ο χρόνος τελειώνει για την Ουκρανία του Ζελένσκι, Παναγιώτης Ζολώτας

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν, υποψήφιος για μια νέα εξαετή θητεία στην προεδρία, δήλωσε ότι δεν χρειάζεται να νοθεύσει το αποτέλεσμα αφού έχει καθολική αποδοχή, σε αντίθεση με τον Μπάιντεν

«Στις ΗΠΑ, όπου στις προηγούμενες εκλογές έγινε νοθεία μέσω επιστολικής ψήφου και αγόρασαν ψηφοδέλτια για 10 δολάρια, τα συμπλήρωναν και τα πέταγαν μέσα σε γραμματοκιβώτια, χωρίς καμία εποπτεία από παρατηρητές, και αυτό ήταν», είπε ο Ρώσος Πρόεδρος.

Αυτό αποτελούσε απάντηση στο ότι ορισμένοι επικριτές του Πούτιν αναφέρουν ότι η χρήση της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας δημιουργεί περιθώρια στις αρχές να “μαγειρέψουν” το αποτέλεσμα των εκλογών υπέρ του Πούτιν. Επίσης θεωρούν ότι ο μοναδικός αντίπαλός του, είναι ο Ναβάλνι, που είναι φυλακισμένος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι