Πράσινο φως από ΗΠΑ για πώληση πυρομαχικών στο Ισραήλ

Ισραήλ: "Η Μοσάντ βοήθησε στην αποτροπή τρομοκρατικής επίθεσης στην Κύπρο"

Η πώληση θα γίνει από τα αποθέματα του Στρατού των ΗΠΑ και θα αποτελείται από πυρομαχικά (120mm M830A1 High Explosive Anti-Tank Multi-Purpose with Tracer -MPAT)

Την πιθανή πώληση στο Ισραήλ πυρομαχικών αρμάτων και σχετικού εξοπλισμού, με εκτιμώμενη οικονομική αξία 106,5 εκατομμυρίων δολαρίων, ενέκρινε το αμερικανικό υπουργείο Εξωτερικών, όπως ανακοίνωσε σήμερα το Πεντάγωνο.

Η πώληση θα γίνει από τα αποθέματα του Στρατού των ΗΠΑ και θα αποτελείται από πυρομαχικά (120mm M830A1 High Explosive Anti-Tank Multi-Purpose with Tracer -MPAT), αλλά και σχετικό εξοπλισμό, όπως ανέφερε σε μία ανακοίνωσή του, το αμερικανικό Πεντάγωνο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι