Πρόστιμο και λουκέτο σε πέντε νυχτερινά κέντρα για συνωστισμό – Πάρτι όμως και στο ΑΠΘ

Πρόστιμο και λουκέτο σε πέντε νυχτερινά κέντρα για συνωστισμό

Λουκέτο μπήκε σε πέντε μεγάλα νυχτερινά κέντρα στην Αττική και επιβλήθηκε χρηματικό πρόστιμο 15.000 ευρώ στο πλαίσιο των ελέγχων που γίνονται για να αντιμετωπισθεί η διασπορά το κορονοϊού.

Προκειται για κέντρα στον Κεραμεικό στην Αθήνα και στο Γκάζι και  στο Τουρκολιμανο στον Πειραιά. Σύμφωνα με τη νέα Κοινή Υπουργική Απόφαση, οι επιχειρήσεις που διαπιστώνεται ότι δεν τηρούν τα μέτρα «σφραγίζονται» άμεσα, ακόμη κι αν είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έφεσης ή προσβολής της σχετικής απόφασης.

Εν τω μεταξύ δεκάδες άτομα έκαναν πάρτι χτες το βράδυ και μέχρι πρωίας μέσα στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο παρά τις περί του αντιθέτου συστάσεις. Επρόκειτο για συγκέντρωση αναρχικών που ψυχαγωγήθηκαν στο γκαζόν της Φιλοσοφικής.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι