Ψάχνοντας πληρωμένο δολοφόνο στο Facebook

Δεκαεξάχρονος σκοτώνει κατά λάθος τον θείο του στο κυνήγι

H αλήθεια είναι ότι ο μέσος Έλληνες δεν έχει κατά κανόνα στο περιβάλλον του άτομα που θα μπορούσαν να λειτουργήσουν ως διασυνδέσεις για να βρει επαγγελματία δολοφόνο και να σκοτώσει κάποιον. Ένας 60χρονος αντιμετώπισε το “πρόβλημα” της εξεύρεσης ειδικού και θεώρησε λογικό να το λύσει μέσω Facebook.

Ασχολείται μαζί του ήδη η ΕΛΑΣ, καθώς ο άνδρας έψαχνε εκτελεστή για την πρώην σύζυγο ή σύντροφό του με την οποία είχε αποκτήσει ένα 12χρονο κοριτσάκι, και ήθελε να πάρει την επιμέλεια του παιδιού με “απλό” τρόπο: βγάζοντας από τη μέση τη μάνα.

Σύμφωνα με το Mega συντάχθηκε δικογραφία εις βάρος του 60χρονου που φερόταν (ή όντως ήταν) διαζευγμένος. Μάλιστα έψαχνε για “επαγγελματία” και σε φόρουμ για χωρισμένους γονείς, θεωρώντας ότι εκεί θα έβρισκε κατανόηση. Oι συνομιλητές του πρόσεξαν ότι άνοιγε κατ΄ επανάληψη τέτοιου είδους συζητήσεις.

Μάλιστα ένας από αυτούς κατέθεσε ότι ο 60χρονος έγραφε πως θα πουλούσε ακίνητο για να συγκεντρώσει μεγάλο ποσό και να το δώσει στον δολοφόνο. Δεν ξέρουμε την κατάσταση της ψυχικής υγείας του 60χρονου, ούτε πόσο “τα εννοούσε” αυτά που έγραφε. Η κατηγορία που μπορεί να στοιχειοθετηθεί είναι της πρόκλησης προς τέλεση εγκλήματος.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι