Πυροβολισμοί έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί – Στον Ερυθρό Σταυρό ο τραυματίας

Πυροβολισμοί έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί – Στον Ερυθρό Σταυρό ο τραυματίας

Πυροβολισμοί έπεσαν σήμερα το πρωί έξω από ΚΕΠ στο Κορωπί. Ένας άνδρας, ηλικίας 30 με 40 ετών, δέχτηκε πυροβολισμούς μέσα από αυτοκίνητο. Το θύμα της επίθεσης τραυματίστηκε στο πόδι και οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στον Ερυθρό Σταυρό για τις πρώτες βοήθειες. Το όχημα που αναζητείται από τις αρχές για την επίθεση είναι ένα ασημί Opel.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις της αστυνομίας ο θύτης είχε στήσει ενέδρα στον άνδρα, καθώς με το που εμφανίστηκε εκείνος τον προσέγγισε με το αμάξι και τον πυροβόλησε, ενώ η αστυνομία εξετάζει και το σενάριο του να υπήρξε και δεύτερο όχημα που να βοήθησε την επίθεση. Ο δήμαρχος Κορωπίας κ. Δημήτρης Κιούσης στη δήλωσή του κάνει ανοιχτά λόγο για περιστατικό που σχετίζεται σε υπόθεση εμπορίου ναρκωτικών.

«Μιλάμε για ανταγωνισμούς μεταξύ ομάδων Αλβανών για το ποιοι θα ελέγχουν το εμπόριο ναρκωτικών στην περιοχή. Εγώ μιλάω χρόνια για την κατάσταση αυτή και το αποτέλεσμα. Το περιστατικό έγινε έξω από το ΚΕΠ, όπου περίμεναν κάτι Αλβανοί Ρομά για να εξυπηρετηθούν για ένα γνήσιο της υπογραφής. Πέρασαν ομόφυλοι τους και στα πλαίσια του ανταγωνισμού τους πυροβόλησαν προειδοποιητικά, ευτυχώς στο πόδι», ανέφερε ο κ. Κιούσης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι