Νέο μαφιόζικο χτύπημα στη Γλυφάδα

Ποιος είναι ο επιχειρηματίας που πυροβόλησαν στο Φάληρο

Δύο άτομα με μοτοσικλέτα, πυροβόλησαν και τραυμάτισαν 43χρονο επιχειρηματία στη Γλυφάδα, στην οδό Μεγάλου Αλεξάνδρου 73. Ο τραυματίας διακομίσθηκε σε νοσοκομείο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δράστες δεν πέτυχαν ζωτικά όργανα, αλλά το χέρι του. Γίνονται έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.

Άλλες πληροφορίες φέρουν το θύμα ως νεκρό και όλα είναι συγκεχυμένα, καθώς οι πυροβολισμοί “έπεσαν” πριν από μια ώρα. Στόχος ήταν ένας επιχειρηματίας που κινείτο με το ΙΧ του, τύπου Smart, όταν τον πλησίασε η μοτοσικλέτα με τους δράστες. Αυτοί φέρονται να πυροβόλησαν πάνω από πέντε φορές.

Ο τραυματίας (ή κατά πληροφορίες νεκρός) είχε σχέσεις με έναν επιχειρηματία νυχτερινών κέντρων που δολοφονήθηκε προ ετών, γεγονός που ίσως παραπέμπει σε μαφιόζικο συμβόλαιο θανάτου. Άλλες -επίσης αδιασταύρωτες πληροφορίες- φέρουν το θύμα να έχει ασχοληθεί με αθλητικό σύλλογο της Αχαΐας και να είναι ιδιοκτήτης δέκα πρατηρίων βενζίνης.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι