Πυροβολισμοί σε σχολείο του Τέξας

Πυροβολισμοί σε σχολείο του Τέξας

Συναγερμός σήμανε στην Πολιτεία του Τέξας καθώς υπήρξαν αναφορές για πυροβολισμούς σε Λύκειο έξω από την πόλη Άρλινγκτον. Μαθητές, καθηγητές και λοιπό προσωπικό έχουν κλειδωθεί σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες εντός του σχολείου σε αίθουσες και γραφεία, καθώς η σχολική μονάδα αποκλείστηκε από την αστυνομία. Μέχρι στιγμής γίνεται λόγος για πολλά θύματα, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί.

Οι γονείς των μαθητών που βρίσκονται μέσα στο κτίριο έχουν ενημερωθεί από τις αρμόδιες αρχές ώστε να μεταβούν σε ένα συγκεκριμένο ασφαλές σημείο, όπου αναμένεται να οδηγηθούν τα παιδιά τους μέσω λεωφορείου όταν ξεφύγουν από τον κίνδυνο. Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο όπου φαίνονται μαθητές και μαθήτριες να τρέχουν πανικόβλητοι, αλλά μέχρι στιγμής παραμένει ανεπιβεβαίωτη η γνησιότητά του. Τα τοπικά ΜΜΕ καλύπτουν συνεχώς την κατάσταση, ενώ αναμένονται περισσότερες πληροφορίες καθώς η κατάσταση βρίσκεται εν εξελίξει.

 

 

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι