Λήστεψαν ΑΤΜ στο Σισμανόγλειο βομβιστές ντυμένοι με στολές για Covid

Λήστεψαν ΑΤΜ στο Σισμανόγλειο βομβιστές ντυμένοι με στολές για Covid

Τέσσερα άτομα, μεταξύ των οποίων και μια γυναίκα, έβαλαν ιατρικές μάσκες και ένας από αυτούς στολή για Covid προκειμένου να εισέλθουν ανεμπόδιστα στο Σισμανόγλειο νοσοκομείο και να ανατινάξουν το ΑΤΜ του. Ενώ στο χώρο ανατινάχθηκαν σχεδόν τα πάντα, το μηχάνημα με τα μετρητά, άντεξε.

Οι δράστες προειδοποίησαν μία εργαζόμενη να μην πλησιάσει το ΑΤΜ γιατί θα ανατιναχθεί. Τελικά η ισχυρή έκρηξη προκάλεσε πολύ μεγάλες ζημίες στο χώρο, αλλά όχι και στο ΑΤΜ που έμεινε όρθιο και κλειστό. Οι δράστες έφυγαν κατά συνέπεια άπραγοι. Με το περιστατικό ασχολείται και η Αντιτρομοκρατική και διερευνάται αν η έκρηξη έχει σχέση με εμπρησμό σε ΔΟΥ τη νύχτα. Ανεξαρτήτως πάντως του αν οι δύο εκρήξεις συνδέονται, η Αντιτρομοκρατική φαίνεται πως έχει και άλλους λόγους να υποψιάζεται ότι στο Σισμανόγλειο δεν έδρασαν κοινοί ποινικοί.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι