Ρώσος σε απομόνωση βγάζει βόλτα τον σκύλο με ντρόουν (βίντεο)

Ρώσος σε απομόνωση βγάζει βόλτα τον σκύλο με ντρόουν (βίντεο)

Δεδομένου ότι πολλοί συνεχίζουν την αυτοαπομόνωση τους, κάποιοι έχουν την πρόσθετη επιβάρυνση ζώων συντροφιάς που χρειάζονται να βγουν έξω.

Ωστόσο, ένας ιδιοκτήτης σκύλου έχει μια “μεγαλοφυή” λύση.

Μετά από την ατυχή είδηση ότι το πρώτο σκυλί που διαγνώστηκε με μόλυνση από κορωνοϊό πέθανε στο Χονγκ Κονγκ την Τετάρτη, οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων ζώων ανησυχούν περισσότερο από ποτέ.

Αλλά, τελικά, και ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου χρειάζεται την άσκησή του.

Ένας χρήστης του Twitter μοιράστηκε έναν έξυπνο συμβιβασμό ο οποίος περιορίζει την έκθεση του ανθρώπου στο περιβάλλον, εκπληρώνει το καθήκον του πολίτη, ενώ ταυτόχρονα επιτρέπει στον τετράποδο φίλο του να τεντώσει τα πόδια του και να πάρει τον απαιτούμενο καθαρό αέρα, χάρη σε ένα μικρό ντρόουν.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι