Σε παραλήρημα η 39χρονη που σκότωσε τον ξυλουργό – Οδηγήθηκε στον ανακριτή

Σε παραλήρημα η 39χρονη που σκότωσε τον ξυλουργό – Οδηγήθηκε στον ανακριτή

Προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, έλαβε από τον ανακριτή τον ανακριτή η 39χρονη που σκότωσε με δύο μαχαίρια έναν 43χρονο ξυλουργό χθες στη Χαλκίδα, έξω από το σπίτι του. Βρίσκεται σε παραλήρημα πάντως και δεν είχε δώσει -μέχρι σήμερα νωρίς το πρωί τουλάχιστον- συγκεκριμένη εικόνα στους αστυνομικους. Ο συνήγορός της είπε ότι η κατηγορούμενη παρακολουθείτο εδώ και τρεις μήνες από ψυχίατρο.

Ο σύζυγός της, με τον οποίο η δράστις είχε δύο παιδιά, δεν έχει μιλήσει σε δημοσιογράφους. Η σύζυγος του θύματος από πλευράς της διαψεύδει ότι υπήρχε ερωτική σχέση θύματος και δράστιδος και ότι η 39χρονη παρενοχλούσε εδώ και τρία χρόνια τον ξυλουργό (δηλαδή από τότε που αυτός παντρεύτηκε) και ότι εκείνη επιζητούσε ερωτική σχέση, αλλά εκείνος δεν ανταποκρινόταν.

O  ξυλουργός και η σύζυγός του σύμφωνα με το δικηγόρο της δεύτερης, είχαν φθάσει το 2021 μέχρι το αστυνομικό τμήμα για να ζητήσουν ασφαλιστικά μέτρα ώστε η δράστις να μην πλησιάζει στην οικεία ή στην εργασία του άνδρα. Τότε είχε παρέμβει ο σύζυγος της δράστιδος, που σημειωτέον είναι παιδικός φίλος με το θύμα, και τον παρακάλεσε να μην προβεί σε ασφαλιστικά μέτρα και ότι θα αναλάμβανε εκείνος να “συγκρατήσει” την 39χρονη.

Η δολοφόνος, κόρη ψάλτη και ανιψιά μητροπολίτη, διατηρούσε στην παραλία της Χαλκίδας κατάστημα με εκκλησιαστικά είδη, το οποίο όμως έκλεισε πρόσφατα. Υπενθυμίζεται ότι καραδοκούσε οπλισμένη με δύο μαχαίρια έξω από το σπίτι του θύματος και του επιτέθηκε στις 08:00 χθες το πρωί, μόλις βγήκε από το σπίτι του για να πάει στη δουλειά του. Ο ξυλουργός πέθανε σχεδόν ακαριαία, είτε επειδή τον πέτυχε στην καρδιά είτε επειδή του έκοψε αρτηρία.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της 39χρονης, κ. Θέμη Κωντσιλίδη, η κατηγορούμενη είναι σε άσχημη ψυχική κατάσταση, με αποτέλεσμα να μην έχει δώσει ακόμα λεπτομέρειες για το στυγερό έγκλημα. Το θύμα είχε παντρευτεί προ τριετίας και όπως λένε όλοι, ήταν από το ίδιο χωριό και με την 39χρονη και με τον σύζυγό της και ήταν όλοι παιδικοί φίλοι. Οι αστυνομικοί εξετάζουν τα μηνύματα στα κινητά δράστιδος και θύματος για να διαπιστώσουν με σχετική βεβαιότητα τι ακριβώς συνέβαινε τους τελευταίους μήνες.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι