Σε ύφεση τα πύρινα μέτωπα σε Στύρα και Αττική – Σύλληψη για εμπρησμό

Έκαψαν το ΙΧ της συζύγου του Νίκου Μιχαλολιάκου

Ένας 57χρονος συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, κατηγορούμενος για εμπρησμό στην περιοχή Χαμηλοβούνι των Στύρων Άνδρας. Η πυρκαγιά, που προκάλεσε συναγερμό στον Πυροσβεστική, έκαψε σημαντική έκταση καλλιεργούμενης και δασικής περιοχής.

Πρόκειται για ένα αγρότη, ο οποίος ισχυρίστηκε ότι πήγε να βάλει μπροστά ένα φορτηγάκι, αλλά από σπίθες που πετάχτηκαν από την εξάτμιση άρπαξαν φωτιά χόρτα, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει η πυρκαγιά. Ο 57χρονος θα οδηγηθεί σήμερα το μεσημέρι στον εισαγγελέα.

Η πυρκαγιά στα Στύρα είναι σε ύφεση, έχει οροθετηθεί και δεν εμπνέει ανησυχία, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την Πυροσβεστική. Σε ύφεση είναι και όλες οι υπόλοιπες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν χτες και συγκεκριμένα στον Βαρνάβα Αττικής, στην Ελευσίνα και στον Ασπρόπυργο.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι