Συλλαλητήριο για τα Πανεπιστήμια στο κέντρο της Αθήνας

Συλλαλητήριο για τα Πανεπιστήμια στο κέντρο της Αθήνας

Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο κατά του νομοσχεδίου για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια πραγματοποιήθηκε σήμερα στο κέντρο της Αθήνας.

Μαθητικέ, φοιτητικοί σύλλογοι, καθώς και εκπαιδευτικοί συγκεντρώθηκαν στις 12:00 στα Προπύλαια και κατευθύνθηκαν με πορεία προς τη Βουλή, απαιτώντας να μην περάσει το σχέδιο νόμου. «Δεν θα αφήσουμε να διαλύσουν το μέλλον και τις ζωές μας», ήταν ένα  βασικό σύνθημα.

Οι φοιτητές, που συνεχίζουν για δεύτερη εβδομάδα τις καταλήψεις στις σχολές, ζητούν αναβάθμιση των σπουδών τους, πτυχία με αξία, δωρεάν σπουδές και φυσικά στέκονται απέναντι στη μεταρρυθμιστική πρωτοβουλία της κυβέρνησης για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι