Σήμερα η ιατροδικαστική στη σορό του 31χρονου από το Μεσολόγγι – Πυροβολήθηκε πισώπλατα

Σήμερα η ιατροδικαστική στη σορό του 31χρονου από το Μεσολόγγι - Πυροβολήθηκε πισώπλατα

Εντός της ημέρας αναμένεται να διενεργηθεί στην Πάτρα η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του 31χρονου Μπάμπη Κούτσικου, ο οποίος εντοπίστηκε μετά από 20 μέρες σε βαλτώδη περιοχή με καλαμιές, στα ανατολικά της λιμνοθάλασσας του Μεσολογγίου.

Η σορός του άτυχου 31χρονου βρέθηκε από ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο που λαμβάνει μέρος στις έρευνες ενώ το θύμα βρισκόταν σε προχωρημένη σήψη.

Η ταυτοποίησή του έγινε από τα ρούχα που φορούσε τη μέρα που χάθηκαν τα ίχνη του αλλά και από κάποια άλλα χαρακτηριστικά ενώ σύμφωνα με άλλες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σορός του βρέθηκε μπρούμυτα ενώ έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο.

Ο εντοπισμός της σορού έγινε την ώρα της απολογίας του 50χρονου κρεοπώλη στα δικαστήρια του Μεσολογγίου, ο οποίος κρίθηκε προφυλακιστέος καθώς αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.

Μάλιστα ο 50χρονος φέρεται να επέμεινε στους ισχυρισμούς που προέβαλε όλες τις προηγούμενες μέρες χωρίς να ομολογεί την δολοφονία του 31χρονου.

Οι γονείς και οι αδελφές του Μπάμπη Κούτσικου έμαθαν την τραγική εξέλιξη ενώ βρίσκονταν έξω από τα δικαστήρια Μεσσολογγίου αναζητώντας για άλλη μια φορά απαντήσεις από τον κρεοπώλη ο οποίος απολογούνταν χθες εκ νέου.

Η ιατροδικαστική

Εντωμεταξύ από το πόρισμα της ιατροδικαστικής θα φανεί εάν ο θάνατος του Μπάμπη Κούτσικου προήλθε είτε από τους πυροβολισμούς που δέχθηκε είτε από πνιγμό μετά τους πυροβολισμούς.

Παράλληλα πρόκειται να ξεκαθαριστεί εάν ο 31χρονος πυροβολήθηκε στο σημείο όπου βρέθηκε η σορός του ή αλλού και στη συνέχεια μεταφέρθηκε στο σημείο όπου εντοπίστηκε η σορός του. Η επίσημη αναγνώρισή του θα λάβει χώρα στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών, τόσο μέσω της αναγνώρισης από τα συγγενικά του πρόσωπα όσο και μέσω γενετικού υλικού.

Σημειώνεται ότι η τοποθεσία όπου εντοπίστηκε η σορός του 31χρονου εξακολουθεί να παραμένει αποκλεισμένος από την ΕΛ.ΑΣ προκειμένου να ελεγχθεί σπιθαμή προς σπιθαμή με σκοπό να εντοπιστούν τυχόν ευρήματα όπως γενετικό υλικό.

Τέλος αναζητούνται το όπλο και το κινητό τηλέφωνο του 31χρονου, ενώ θα υπάρξει νέα εξέταση βιντεοληπτικού υλικού που βρίσκεται στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ.

Οι απόψεις που αναφέρονται στο κείμενο είναι προσωπικές του αρθρογράφου και δεν εκφράζουν απαραίτητα τη θέση του SLpress.gr

Απαγορεύεται η αναδημοσίευση του άρθρου από άλλες ιστοσελίδες χωρίς άδεια του SLpress.gr. Επιτρέπεται η αναδημοσίευση των 2-3 πρώτων παραγράφων με την προσθήκη ενεργού link για την ανάγνωση της συνέχειας στο SLpress.gr. Οι παραβάτες θα αντιμετωπίσουν νομικά μέτρα.

Ακολουθήστε το SLpress.gr στο Google News και μείνετε ενημερωμένοι